Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 12. februar 2012

Hull i gulvet

Sommerens store fest krever sine forberedelser. En av dem har vært å ta hull i taket på låven.
Trappa som har ført oss fra "andre" til "tredje" etasje sto veldig dumt plassert. I hvertfall med tanke på lange kjoler. Derfor ble trappa løsnet, flyttet og reist på et nytt sted.

Dette ble helt perfekt.
Ekstra stas er det at dette er den gamle trappa fra inni hovedhuset og som ble flyttet på låven for 60 år siden.

Da kan vi krysse en oppgave av den lange lista.

Fordi vi dessverre ikke har talenter til slike oppgaver er vi glad for at vi vet om en som har det.


6 kommentarer :

 1. Fint med hjälp och allt man kan kryssa av listan. Det är verkligen ett stort prosjekt :)

  SvarSlett
 2. Dette ser ut til å bli litt av et sted, dere er flinke til å ordne det flott! Godt det finnes en hjelpende hånd innimellom når slike oppdrag skal utføres;)
  Ha en finfin dag, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 3. Hei! Kan tenke meg at dette blir flott. Gleder meg til å følge med i forberedelsene. :-)
  Serverte lammefilet m/rotgrønnsaker, fløtegratinerte poteter og rødvinsaus i går, etter din oppskrift!! Det var vellykket. Takk! Ønsker dere en fortsatt vakker vinterdag og god tur til syden! klem fra KW

  SvarSlett
 4. WOW! Tenker det blir litt av en fest her til sommeren:-)

  SvarSlett
 5. Det er godt å ha noen hendige hjelpere. Og det som er gjort er gjort, regner med at det enda er mye stort og smått som skal gjøres før den store dagen. (",)

  SvarSlett
 6. Herlig prosjekt! Imponerende. Gleder meg til å høre mer om den festen. :) Og helt riktig mandeltrærne sto i full blomst da vi var på Gran Canaria. Flott var det! :))

  SvarSlett