Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 8. desember 2011

Adventskalender 8.desember

I 1992 var det reprise på Jul på Sesam stasjon  Da var ungene blitt så store at jeg satt ikke sammen med dem under barne-TV. Vi hadde for første gang svenske kanaler og det kan godt hende at de valgte andre ting.

Dagens lille hilsen blir derfor
Opprinnelig var kvelden satt av til å skrive/forfatte julebrevene. Jeg bruker kopimaskin, og teksten blir satt inn i de selvlagde julekortene. Jeg skulle ha laget deig til serinakaker, og bake kokostopper. men det har jeg allerede gjort. Kokostopper har jeg vel bakt så mange år til jul at det egentlig begynner å bli en tradisjon. De er enkle å lage, smaker veldig godt (nesten konfekt) og er glutenfrie.
Til middag foreslår jeg Kyllingrisotto.

Jeg derimot tar en ekstra shopping i ettermiddag. Jeg befinner meg nå faktisk nærmere IKEA enn hjemme og må benytte sjansen. Et av kjøpesentrene på veien hjem har dessuten nattåpent (stakkars ansatte), og det er et par tilbud kl 20.00 jeg vil ha med meg.

Alle som legger igjen kommentar er med i trekning hver søndag.

5 kommentarer :

 1. Puhh, høres travelt ut. Men kakene er på gang her også, fuglene koser seg med dem i Januar :) Ha ei fin desemberuke.

  SvarSlett
 2. Huff ja, jeg misunner ikke de som jobber i butikker frem mot jul. Du har travle dager ser jeg. Husk på å ta en hvil innimellom! Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 3. Kjøp jule(lys!)englene til Ikea. De er moderne i uttrykket, men samtidig veldig søte! En snedig kombinasjon. Elsker mine. :-)
  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 4. Takk for fine baketips. Kokostopper hadde alltid mor, men har ikke bakt dem på selv. Tror de var kun med vaniljesukker, kanskje jeg skal prøve meg på denne varianten :-)

  God helg !!!

  SvarSlett