Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 31. oktober 2011

Opprydding

Etter at malejobben var over har jeg ryddet på Jul i bestemors hage. I fjor hadde jeg ambisjoner om å samle alle mine oppskrifter og annen informasjon på en nettside. Jeg kom et stykke, men ikke langt nok. Nå har jeg fylt og ut. Fortsatt ligger nesten 20 oppskrifter halvferdige på Utkast, men i løpet av noen få dager skal alt være klart.

For det er mulig å begynne å tenke på at jula nærmer seg. Og nå fungerer lenken i høyre siden her så det er bare og starte planleggingen

7 kommentarer :

 1. Oi så flott og imponerendes side. Den gleder jeg meg til å følge frem mot jul!:))
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 2. Jeg var inne på juesida di forrige uke, skal ta meg en ny tur straks. Er i lage julegaver-modus...og nå er jeg i gang med juletreteppet. :-)

  SvarSlett
 3. Rundt-og-rundt-og-rundt og så er det jul igjen UÆÆÆHHH men jo: koselig er det! Tror jeg må prøve suppen din nedenfor her før den tid :-)

  Jeg har forøvrig trukket mitt milde gavedryss. Du nådde ikke opp, desverre, men tusen takk for at du var med likevel! Trøstepremien er skrekk-suppe, tror jeg nok - men den må man lage selv :-)

  SvarSlett
 4. Hei igjen, og takk for hyggelig kommentar. Det er virkelig leit og vanskelig når dyra våre har det vondt, og det er ikkje alltid så enkelt å "lese" språket deira. Håper det vil gå godt med vovven din og at medisinen hjelper som den skal.

  Her er det tomt og rart, det triste og grå går for kvar dag over i ein lengsel mot den vesle kvalpen som venter på å bli stor nok til å komme og bo hos oss. Har ikkje blogga om han enda.

  Ser at du har smugtitta i Juleblad. Har faktisk klart å halde meg, men no er det like før eg sprekker og må på Narvesen å handle blad.

  Oppskrifter på Julas fristelser finn eg på Jule-sida di og ellers i bloggen din ! Så eg treng egentlig ikkje kjøpe blad. Men trur du eg klarer å halde meg ? Nei.

  klem

  SvarSlett
 5. Hei Åshild. Snart ADVENTSTID og det gleder vi oss til. 1 år siden jeg første gang besøkte siden din og det er med glede jeg følger deg. Bare 1 mnd til så..... Venter med spenning på ditt neste inlegg. Hilsen fra en som er stolt av å være i slekta. KW

  SvarSlett
 6. Da kan det hende jeg tar en kikk innom julesidene dine. Spennende å finne ny inspirasjon. Skulle gjerne hatt mye mer tid på å forberede til jul og til å ferdigstille husprosjekter.

  Ellers en veldig koselig blogg som jeg gjerne kikker innom, men ikke alltid flink å legge igjen en kommentar.

  SvarSlett