Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 14. oktober 2011

Dans med gravemaskin

Jeg er imponert! Å se dyktige fagfolk i arbeid er et eventyr.
I soloppgangen i dag startet gravemaskinen i hagen. Ikke noen stor jobb, men veldig viktig. På to steder har vi fjernet noe/en del jord for å legge duk.
Og fylle på med subbus

Begge steder skal på sikt få skifergulv.

For dette er stedene hvor vi har våre hagemøbler. Jeg gleder meg allerede til neste sommer. Da slipper jeg å flytte vekk møbler hver gang jeg skal klippe plenen.
Her på baksiden av huset skal også den tidligere omtale hagestuen plasseres.

7 kommentarer :

 1. Sa spennende prosjekt! Blir artig a se det hele ferdig.

  SvarSlett
 2. Kjekt å ha hjelp fra store maskiner når man skal grave ut! Fint å slippe å ha hagemøblene stående rett på plenen, her får du sikkert en fin plass:-)
  God helg til deg!

  SvarSlett
 3. När du först bestämt dig går det undan :)

  SvarSlett
 4. Ja, med gravemaskin går det unna!!!
  Blir spennende å se hvordan det blir!!!
  Riktig god helg til deg!

  SvarSlett
 5. Det her blir bra!
  ja, det er kanskje en grunn til at mange blir stående å glane ved byggeplasser og beundre maskinene i arbeid.

  SvarSlett
 6. Tenker det skal bli deilig! Ganske så fasinerende å se på når gravemaskinen gjør sitt arbeid. Tenk å gjort dette for hånd!!
  Vedr. vask av låven så skrev jeg noen råd etter forespørsel i en kommentar. jeg har ikke skrevet om det på bloggen min. Men låver er jo generelt noe støvete. Før vi har selskap pleier jeg å støvsuge vekk alt spindelvev og sagspon med en gammel støvsuger (som jeg kun bruker i låven). Jeg sauser gjerne over med litt antiparasitt der hvor det kommer opp sagspon i ny og ne. Og vasker med grønnsåpe litt her og der:-) så er låven klar for oppdekking:-)
  Ønsker deg en fin helg!
  Klem:-)

  SvarSlett
 7. oj oj oj , så spennende!
  eeelsker å ha noen som jobber for meg..
  men det er veeeldig sjeldent!
  Vi gjør det meste selv..sukk..

  klem:)

  SvarSlett