Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 14. juli 2011

Nysådd

Endelig fikk jeg kastet ut 3 kg plenfrø.
Det dreier seg om området rundt og under bærbuskene. Og jeg har skrevet om dette arbeidet her og her.
Nå ser det slik ut.
Og det kommer til å bli enda finere når gresset vokser opp. Selv om vi som har privat vann i begrenset mengde så hadde jeg gjerne spandert litt på gressfrøene. Nå ser det ut til at jeg slipper den bekymringen. 2 mm regn er det meldt  i morgen (fredag) og 19 mm på søndag.

4 kommentarer :

 1. Lykke til! Det blir sikkert kjempefint når det gror til!

  SvarSlett
 2. He he, det blir nok ingen problemer med vanning, nei;)

  SvarSlett
 3. Så flott det ble. Det minner meg om bærbuskene vi hadde da jeg vokste opp. Jeg har stått mang en time i slike rader med busker og plukket bær. Kjente plutselig at jeg savnet det. Sylter og safter du bærene?
  Lykke til med plenen som skal gi et godt grunnlag for å stå når du plukker bær. :-)

  SvarSlett
 4. Hei hei
  Vi har ikke så mange bilder av takstolene men hvis du ser på et innlegg litt lenger ned ser du kanskje litt av det. Grunnen til at vi lagde takstolene som vi gjorde var at vi var inne på tanken om å lage en bitte liten hems i takutstikket. Dette ble ikke noe av. Jeg kan se om jeg kan få tatt et bilde innen ifra. Kanskje det er lettere å se da.Si ifra om det er av interesse. Men det må bli i morgen. Straks jobb. Goldagene så det betyr jobb til sent i kveld.
  Ønsker deg en fin dag
  Klem tove

  SvarSlett