Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 27. juni 2011

Vel overstått

Vi kunne ikke vært heldigere med været!    Det var nesten ikke til å tro: Etter uker og dager med regn kom den store dagen med strålende sol. Brudeparet strålte enda mer.
Vielsen foregikk i deres egen hage. Et tre måtte bøte med livet for å få plass til stoler til 70 gjester på skikkelig vis.

De helt nygifte presenterte et klart forbud mot å publisere bilder fra selskapet på Facebook. Det ble faktisk godt mottatt. Jeg vil nok driste meg på å vise bittelitt mer her etterhvert, men uten personer på.

I dag ble hele hageselskapet demontert og fraktet tilbake - mye til vår låve og kjeller.
Det blir noen omganger i oppvaskmaskinen før alt er satt på plass i hyller og kasser. Mens vår niese og hennes mann drar på bryllupsreise.

5 kommentarer :

 1. Så gøy! Gleder meg til å få se flere bilder.:) Gratulerer så mye!

  SvarSlett
 2. Godt jobba!!
  Tenker det var et flott bryllup; ta en pust i bakken du også nå;)

  SvarSlett
 3. Så spennende å lese om forberedelsene. Og så utrolig flott bilde du viser! Skulle gjerne ha sett mer. :-)

  SvarSlett
 4. Det ser ut til å ha vært et nydelig bryllupsselskap.
  Heldig de som kan velge hvordan de vil ha det.
  ;)

  SvarSlett