Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 28. mars 2011

Vårtegn: et lite mirakel

For en uke siden lå det 30 cm snø i bedet her. I løpet av torsdag, med den rette kombinasjonen av sol og kraftig vind, så smeltet alt. Det er enda en stund til blomsterprakt, men et betydelig skritt i riktig retning.

Dessuten, på vei hjem fra jobb møtte jeg årets første gatefeiemaskin.

Flere vårtegn finner dere hos Humlebacken

9 kommentarer :

 1. Ser at du har fått betraktelig mer vår enn det jeg har. Her ligger det fortsatt masse snø i hagen. Jeg er ute og "hakker" litt på den hver eneste dag. Får det ikke til å gå fort nok. Gleder meg til å følge med på blomsterprakten din - håper det kommer bilder. :-)
  Ha en flott vårdag. Her skinner solen i dag.

  :-)

  SvarSlett
 2. Så herlig!
  Her har snøen forsvunnet rundt hushjørnene, men ellers ligger det masse igjen i resten av hagen. Men det går bare en vei nå! Jeg så også til min store glede at syrinen jeg plantet i fjor sommer kommer med knopper, og det var stor stas :)

  SvarSlett
 3. Herlig! Et stort skritt i riktig retning ja:))

  SvarSlett
 4. Dette gar rette veien!

  klem fra meg pa en solfylt oy!

  SvarSlett
 5. Takk for oppmuntrende ord:O)

  SvarSlett
 6. God morgen!
  Ja, det er herlig når det skjer, og her har det begynt å titte frem løker, så det er jo et godt tegn! Trodde nesten denne vinteren aldri ville ta slutt!

  Jo da, Bygårdsmannen bærer villig, men trenger en hvil en gang i blandt da!

  Med ønske om en fin dag!

  Klem Cathrine :-)

  Ps. Skulder

  SvarSlett
 7. Jammen er det deilig når våren kommer :-) Her har det også smeltet i rekordfart, og det er så deilig!

  Og neida, du er ikke treg. Busteliten dukket opp i margen der like etter at innlegget ble publisert i går :-) Og vi gleder oss veldig til alle gledene som kommer :-)

  Ha en fin vårkveld :-)

  SvarSlett
 8. Ja nå ser en virkelig at snøen har smeltet!
  Men jeg husker en 1.mai i Vestfossen hvor vi fortsatt hadde snøhauger i hagen. Husker ikke hvor mange år jeg var da...

  SvarSlett