Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 17. februar 2011

Anbefaling

Det er nok første gang at vi etter en sydentur med hånden på hjertet kan si: Ja, reis dit.
Utsikten fra alle rommene er bortimot slik

Hotellet heter Gloria Palace Royal og ligger på Playa Amadores på Gran Canaria. Kunstig anlagt bukt og strand og hotellene ligger oppover i fjellsidene. Vi dro kun for sol og varme, ikke for kultur og opplevelser. Ønsker man noe mer enn soling så er det lett å leie en bil.

Flott og rent svømmebasseng. Rikelig med solsenger her og på takterassen hvor det også var svømmebasseng.
Det eneste minuset var motorveien rett nedenfor hotellet. Det betydde at døra til verandaen måtte være igjen om natta. Vi måtte klage litt på airconditionen, men fra den tredje natta fikk vi det kaldt nok.

5 kommentarer :

 1. Der var vi i november, og dit skal vi tilbake!! Vi hørte ikke noe til motorvei, så det er sikkert avhengig av hvor en bor. tror vi bodde på 517...husker ikke helt, lengst bort fra Puerto Rico..
  Nyt hjemkomsten, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Ser deilig ut. Noen ganger ønsker man opplevelser, andre ganger bare sol og avslappning.

  SvarSlett
 3. Ser deilig ut! Rette tida å være borte på, dette her!

  SvarSlett
 4. Å velge mellom varme og trafikkstøy er slitsomt.
  Godt at airconditionen etterkvart virka.

  SvarSlett
 5. Dette var nydelige utsiktsbilder fra hotellet! Slike tips er så verdifulle! Takk for "anmeldelsen" av flott hotell i Amadores.

  SvarSlett