Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 10. januar 2011

Litt rydding

Jeg var imponert over meg selv som for et år siden klarte å opprette bloggen, finne mal og legge inn bilde på toppen. Litt senere fant jeg ut hvordan jeg kunne lage tre spalter. Jeg har lenge hatt lyst på et smalere toppbilde og nå fikk jeg det til. Hele bestemors hagearv er med der: syrinen, epletrærne, pionen, lupinene, stikkelsbær og rips.

Jeg ser mange som rydder veldig på sine blogger, og får til et flott design. Jeg er fornøyd nå med de få endringene jeg gjorde.

På torsdag morgen trekker jeg de som vinner kniver og knivsliper. Hver kommentar som er skrevet før kl 00.00 onsdag kveld gir et lodd.

Nå står snart alle julepyntkassene klar for loftet her også. Jeg har hatt mest prblemer med å ta ned alle "istappene" i vindfanget. det synes jeg ble bedre enn jeg hadde trodd.

9 kommentarer :

 1. Det ble veldig fint. Driver med ryddeplaner selv. Men har ikke kommet igang. Det kommer vel?!

  SvarSlett
 2. Headingen din ble veldig fin! Ingenting er så vakker som blomster fra egen hage, gleder meg til å ta fatt på hagen (selv om jeg ikke har grønne fingrer).
  Ryddeprosjekter kjenner jeg så altfor godt til. Det gjelder om å benytte anledningen når ånden melder seg. Jeg er selv inne i en organisering og opprydningsfase. Gutterom, vaskerom og rommet under trappa er nå vel organisert, ENDELIG! Neste steg for meg blir å ha vårrens i klesskapene. Litt tidlig enda, men i slutten av april bruker jeg å renske ut gammelt, slitt og for smått tøy i alle klesskapene og kjører det til Fretex. I år vil jeg derimot gi det til en dame på Forusakutten som har innsamling til Romania.
  Istappene dine kan forresten henge enda en stund, eller hva? Det er jo ikke direkte julepynt, men heller en fin vinterdekorasjon;-)
  Nå er det leggetid her, natta fra Hverdagslivet..
  Anne Karin

  SvarSlett
 3. Tre kolonner ja! Fikk ikke til det, jeg....Du er kjempeflink, vet jeg, for det er et styr. En må holde tunga beint i munnen når en går inn i "menyene" og legger inn diverse data!
  Headingen din ble skikkelig flott!
  Godt å få ut jula, og heller anskaffe litt vårstemning som noen Primula =)

  SvarSlett
 4. Hei igjen Åshild; fin-fin header - lys og lett, med vakre bilder av en sommer jeg lengter etter. Stikkelsbær = nam, nam!
  Og ja, istappene kan vel henge i vintermånedene.

  SvarSlett
 5. Headingen din ble veldig fin, og bildene får meg virkelig til å glede meg til vår og sommer... :) *sukk* Design av blogg kan være en tålmodighetsprøve, men det er moro å prøve seg frem :)

  SvarSlett
 6. Hei ! Headingen din er super og sida di vart skikkelig fin ! Dette kan du !

  Eg held på å rydde på loftet. Det verste av alt er at eg kosar meg. No held eg på å rive ut oppskrifter frå Familien.

  Ha en fin dag vidare :)

  SvarSlett
 7. Veldig fin, ny heading! Godt med en smalere så mer en headingen vises når man åpner siden. Og veldig lekre bilder da :-)

  ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 8. Du har vært flink! Nydelig heading, og enig med deg, den bør være smal, vakrere!
  Jeg skulle selv ha fornyet litt, men jeg liker de store bildene og da er 3 kolonner uaktuelt, men artig leketøy dette, og spennende;)
  Ha ei fin uke videre, klem fra meg;)

  SvarSlett
 9. Så floink du har vært! jeg sysler med litt oppussing av blogg selv, men er livredd for å plutselig slette hele stasen...Tror jeg skal klare å legge inn et bilde, men er usikker på hvordan jeg skal klare å få inn flere.

  SvarSlett