Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 15. oktober 2010

Mus i huset

Fram til nå er fem gått i fella og minst fem til holder på i veggene. Til mannens frustrasjon avholdes fest hver natt inni taket på soverommet. Jeg sover.
Ønsket om å lage julemus som kan fylle trappa til loftet kan derfor virke litt absurd, men det er sånn livet ofte er.Og julemusene er funnet.
 Jeg hadde sett bilder på nettet allerede, men i heftet: Julegleder, fant jeg både mønster
 og sybeskrivelse. Dette heftet er verdt investeringen.
Her er det gode ideer til mye flott julepynt.

6 kommentarer :

 1. Så søte! Og det heftet tror jeg faktisk at jeg har - så ihvertfall veldig kjent ut. På tide å grave det fram igjen:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Lysene var jo helt nydelige! Hodet mitt er fullt av kreative ideer frem til jul!

  SvarSlett
 3. Haha, musene ble lysene på tlf. Jeg leser innleggene før jeg kommenterer altså:) God helg!

  SvarSlett
 4. Søte mus. Jeg har nyervervet tro på et partnerskap med symaskina så nå skal jeg lete fram gamle julehefter og se om det finnes noe passende jeg kan prøve meg på. Tidligere har jeg stort sett brydd meg om strikkeoppskriftene i d heftene.

  SvarSlett
 5. Å nå ble jeg glad, tusen takk for så flott oppskrift, den steika må jeg få til!!! Takk for at du tok deg tid, og oksehaler som kokes hele natten, dette blir saker:-) Takk!!! Og med de flotte bildene og musene her, får jeg julestemning! Klem og takk igjen, Mariane

  SvarSlett
 6. For noen nydelige julemus du har sydd! Er det mulig å få mønster hos deg?

  SvarSlett